Turkcell kasım ayı bedava 1 gb internet yapma

Statune Nedir ?

Telefonunuzu açmadığınız zamanlarda sizi arayanları otomatik karşılayıp o an neyle meşgul olduğunuzun bilgisini veren servistir. Statune uygulamasını cihazınıza yükledikten sonra, size özel hazırlanan 400’den fazla statü içinden o anki durumunuzu yansıtan statüyü seçebilirsiniz. Telefonunuza tanımlamak istediğiniz statü bildirimi daha öncesinde dinleyebilir, istediğiniz zaman aralığında tanımlamalar yapabilirsiniz. Statü mesajınızı uygulamadan değiştirdiğiniz zaman anında telefonunuzun zil tonu değişir. Bu sayede numaranızı arayanlara ne yaptığınızı, nerede olduğunuzu veya nasıl hissettiğiniz ile alakalı bilgileri telefonunuzu açmadan istediğiniz şekilde arayanlara ulaştırabilirsiniz.

Statune uygulamasında dinleteceğiniz ton, siz telefonu açana kadar ilk 30 saniye sizi arayan kişi veya kişilere sesli olarak iletilir. Eğer telefonunuz meşgul ise seçtiğiniz ÇalarkenDinlet tonu devreye girmeyecektir. Uygulama ücretli bir servistir.

Statune Uygulaması Ne İşe Yarar ?

  1. Telefonunuzu neden açamadığınızı arayanlara direkt iletir.
  2. Sevdiklerinizi merakta bırakmaktan kurtarır.
  3. İsterseniz seçtiğiniz komik tonlar ile arayanları karşılayıp eğlenceli bir durum oluşturabilirsiniz.
  4. Çevrenizdekiler ile sürekli bağlantılı halde olmanızı sağlar.

Turkcell Statune 1 GB Bedava internet Paketi Nasıl Yapılır ?

  • Uygulamayı AppStore, Google Play, AppMarket üzerinden ya da STATUNE yazip 2222 ye göndererek cihazınıza yükleyebilirsiniz.
  • Uygulamanın çalışması için Android tabanlı telefonlarda işletim sistemi versiyonu 2.3.3 ve üzeri, iOS tabanlı işletim sistemi versiyonu 4.3 ve üzerinde olmalıdır.
  • Uygulamanın haftalık ücreti 3 TL’dir.
  • Turkcell Statune Uygulaması ilk defa üye olanlara Haftalık 1 GB Bedava internet paketi veriyor.
  • İptal etmek için IPTAL STATUNE yazıp 2222’ye göndermeniz yeterlidir.
Uygulamanın ne işe yaradığı ve nasıl hediye verdiği ile alakalı bilgiler paylaşıldı. Eğer internetiniz bittiyse ve gerekli şartlara sahipseniz, ek bir internet paketine daha fazla para ödemek istemiyorsanız 3 TL karşılığında bu uygulamaya üye olabilirsiniz. Böylece ilk defa üyelik yapıyorsanız 1 gb ücretsiz internete sahip olursunuz. Hediye tanımlandıktan sonra üyeliği iptal edebilirsiniz.

0 Comments


EmoticonEmoticon